Skrive en blogg

Før du begynner en blogg er det et par viktige spørsmål du besvare. Hvem ønsker du skal motta ditt budskap? Hva ønsker du å si? Stilen og språket er forskjellig om du skriver en personlig blogg, bedrifts-blogg eller en dagbok-type blogg. Etter at du har valgt disse tingene er det bare å skrive i vei. Kladd, skriv om igjen, kladd litt mer, og få tilslutt en perfekt side.

Vær attraktiv og de kommer igjen

Når du skriver dine innlegg så gjør lesingen interessant, ny, spennende og informativ. Du ønsker å tiltrekke deg lesere som kommer til din side igjen. Skriv fra en lesers synspunkt og fokuser på utenfra og inn tenking. Spør deg selv, hva ønsker jeg å lese noe om? Ha en god, kort og interessant tittel. Skap nysgjerrighet med begynnelsen for å tiltrekke deg oppmerksomhet, og for å gi dem et ønske om å lese mer. Del opp teksten din med punkter, og hold innholdet kort, Bruk viktige nøkkelord som skaper Søkemotoroptimalisering. Dette gjør at din tekst klatrer opp på sidene ved Internett søk. Bruk bilder, og spørsmål som begge fremmer din tekst og gjør deg interessant.

Elstadsamlinga

På våre sider vil du finne nyttig informasjon om hvordan du kan jobbe på Internett og hjelpe deg med å gjøre dine talenter og skrivegleder om til en jobb. Vi har ideer og tanker rundt hvordan du kan oppnå suksess som en skribent. Blogger handler ofte om å skrive om lidenskaper og ting som er viktig for deg. Relater innholdet i din blogg til å skape trygghet og kompetanse, og skriv lett og forståelig om emner du snakker om. Reformer teksten din ytterligere med gode bilder. Husk at 90 % av kunnskapen som sendes hjernen er visuell.

Ikke vær redd for å gi dine sider et personlig utseende. Vær åpen, og si hva du mener. Synspunkter kan gis med gode og rette ord. Tør å si hva du står for.